collage_object
  • Kundomdömen
"Karolina Lasses har den viktiga förmågan till intuitiv analys samt bred teoretisk bas från bl a vidarestudier i etologi och lång praktisk erfarenhet. Det är med glädje och tillförsikt som jag kan rekommendera Karolina som en mycket skicklig hundpsykolog!"

Läs mer...
 
Anders Hallgren
Hundpsykolog / författare
 

"Karolina har under många år varit en väldigt god samarbetspartner till mig och jag har ett mycket stort förtroende för hennes kompetens och erfarenhet som hundpsykolog. Jag kan med varmaste rekommendation hänvisa mina patienter till Karolina!".

Läs mer...

Anna Nähl (fd Holmgren)
Leg. Sjukgymnast

Karolina har en bred kunskap som sträcker sig långt utanför avelns gränser, vilket jag och min rescueblandning från Ryssland haft mycket hjälp av.
Vi blev bemötta med värme, engagemang och ett genuint intresse. Jag har lärt mig så mycket av henne och förstår min hund på ett djupare plan nu än tidigare.

Jessica & Dante

Karolina är så lugn, pedagogisk, saklig och ger precis rätt verktyg för oss. Jag är obeskrivligt tacksam för all hjälp hon har gett mig och Pongo. Jag var nära på att placera om Pongo men Karolina fick mig att se honom på ett annat sätt. Jag litar äntligen på honom och vi växer som ett team.
Tack för allt. Du är bäst!

Isabelle & Pongo

Hundpsykolog Shiba

Trots att jag hade lång hunderfarenhet genom uppfödning av hundar och hundträning, var det en hel ny värld som öppnade sig på Karolinas kurser. Den mjuka träningsmetoden och en djupare förståelse av hunden som individ, gav en helt ny dimension av hundägandet. Jag kan varmt rekommendera Karolina som hundpsykolog och tränare!

Jaana Helgesson och hundarna

Hundpsykolog Dansk Svensk Gårdshund

Karolina är en underbar människa, jordnära och trygg! Hon har gett oss nytt hopp om att få ett bra hundliv utan bestraffningar men istället med godis, lek och glada stunder! Istället för att döma så visar hon på möjligheter! Hon är kunnig och genuint intresserad av att hjälpa och hundarna älskar henne! 

Åsa med Egon & Pax

Att kunna få träffa Karolina med min hund är en ynnest och väl investerad tid och pengar. Jag gick därifrån stärkt och lättad med insikten att min hund inte är “ett hopplöst fall”. Att förstå att vår hund visar oss hela tiden vad hon behöver och att vi bara behöver vänta in och vara “här och nu” hjälper mycket och vi har en helt annan energi på promenaderna nu.
Karolina är lugn och inkännande och hela tiden på djurens sida samtidigt som hon ger allt för att ta mig som hundägare framåt och utvecklas så att hunden och vi i familjen ska kunna få det så bra som möjligt tillsammans. Tveka inte, boka en tid hos Karolina och träffa ett ödmjukt och engagerat proffs för din hund!

Kamilla & Mums

Karolina har fått mig att se min hund med helt nya ögon efter att ha känt mig lite smått uppgiven och otillräcklig ända sedan vi fick hem honom som valp. Hon är positiv, engagerad, påläst och tar sig tid att förstå både hund och ägare för att sätta ihop ett individanpassat tränings- och berikningsupplägg med hundens behov och intressen i fokus. Jag har fått en enormt mycket bättre förståelse för min hund och hans beteenden, en mer avslappnad vardag och framförallt hjälpte hon mig att få upp ögonen för alla hans positiva sidor!
Jag kan varmt rekommendera Karolinas synsätt och arbetsmetoder till alla – insikterna hon gett mig har banne mig varit helt ovärderliga!

Andrea & Kosmos

Hundpsykolog Fransk bulldogg

Jag ville ha hjälp med en arg men samtidigt rädd hund, trodde jag! Men nu har jag förstått att Dino har en mycket stor integritet och visar det tydligt. Tecken som jag såg som aggressivitet. Redan efter ett möte fick jag insikt om hur Dino troligen kände sig. Och med denna nya vetskap kan jag nu möta min hund på ett annat sätt än jag tidigare gjort vilket har lett till att vi redan har en bättre relation. Jag är gladare, min hund är gladare och hela familjen lugnare.

Carina & Dino

Lyhörd, tydlig, ödmjuk och empatisk! Behöver man säga mer? 

Jenny & Norbert

Med personligt engagemang, ett stort hjärta och en enorm kunskapsbank är Karolina Lasses det självklara valet för oss och våra såväl tvåbenta- som fyrbenta vänner!

Mari Happach & Skorpan

Hundpsykolog Mellanpinscher

Vi är så oerhört tacksamma att vi fått hjälp av Karolina!
Vi har fått en helt annan förståelse för vår hund, varför han agerar och beter sig som han gör. Från att ha trott att vi har en aggressiv hund till att förstå att han är osäker och rädd. Istället för att jobba mot honom så jobbar vi nu med honom, vilket har lett till en mycket bättre relation och en gladare och tryggare hund. Vi upplever att vi (husse & matte) och vår hund mår bättre i vår relation, som idag är mycket djupare. 

Emma, David & Bonchek

Hundpsykolog border terrier
Staffordshire bullterrier Whippet

Sören och jag har fått många bra verktyg och insikter kring både hans och mitt beteende och vi har även en mycket mer harmonisk tillvaro idag än vi hade innan vi träffade Karolina!

Johanna & Sören

Karolina är ödmjuk, engagerad, otroligt lyhörd och kunnig. Hon lyssnar och sätter sig in i svårigheterna/problemen man har för att sedan bolla olika tankar, ideer och alternativ. Hon återkopplar hela tiden för att höra hur det går.
Karolina fick mig att se på saker och ting med andra ögon. Jag fick med mig massa verktyg och kunskap om både mig själv och min hund som jag kommer att ha användning av hela livet. Hon har hjälpt oss från en kaotisk och spänd tillvaro till nu ett lugnt, tryggt, askul liv tillsammans. Äntligen förstår vi varandra och njuter i varandras sällskap istället för att hamna i klinch om det mesta. Jag kommer inte tveka att höra av mig till Karolina igen om jag skulle behöva hjälp i framtiden.
Stort stort varmt tack för din hjälp Karolina!
 
Frida & Doris